Podrška za kupce

Dostava

Robu dostavljamo putem kurirske službe Overseass Express. Cijena za dostavu je fiksna i iznosi 25,00 Kn, ako ste kupili proizvode čiji ukupni iznos prelazi 299,00 Kuna, dostava je besplatna.Ovi uvjeti se ne odnose na majice izrađene po posebnoj ponudi, već samo na majice koje možete naručiti u našoj internet trgovini.

Plaćanje

Trenutno nudimo dvije vrste plaćanja, 1.Pouzećem što znači da se plaća pri preuzimanju pošiljke, 2.Uplatnicom-Virmanom ili internet bankarstvom,nakon odabira ove vrste plaćanja dobijate podatke za uplatu,te nakon što vaša uplata bude vidljiva na našim bankovnim izvodima istu šaljemo na vašu adresu.Ovaj proces možete ubrzati slanjem potvrde o uplati na email svijetmajice@gmail.com.Kreditne-Debitne kartice još nismo uveli kao sredstvo plaćanja.

Zaštita privatnost

Svijet majice se obvezuje da će sve Vaše osobne podatke dostavljene u tijeku narudžbe,ponude ili na bilo koji drugi način, koristiti isključivo u svrhu kreiranja računa, kontaktiranja s Vama i za ostale slične namjene.

Majice po naruđbi

Majice izrađujemo i po naruđbi,sa vašim logom ili natpisom,promotivne majice,reklamne majice itd.Majice po naruđbi radimo po dogovoru,količina mora biti preko 20 kom. ,cijena ovisi o količini naručenih majica,o veličini tiska,koliko boja ima u tisku itd.Logo ili natpis koji tiskamo možemo izraditi mi ili nam ga možete vi poslati.Ukoliko nam ga vi šaljete bitno je da je isti u vektorskoj grafici.

Ponuda

Majice sa tiskom,reklamne i promotivne majice,preslikači(termopreslikači) za majice.Unisex t-shirt dječji i odrasli,ženska strukirana majica sa odabranim tiskom.Kod odabira majica možete birati boju majice,motiv(sliku,natpis) i veličinu majice.Nisu svi motivi dostupni u svim bojama i veličinama iz razloga što je neki tisak prevelik za neku majicu ili premali,što neki tisak bojama ne odgovara boji majice i tome sl. Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas možete kontaktirati.

Tisak i održavanje

Sve majice su otisnute sa visokokvalitetnim termopreslikačima.Radi dužeg trajanja majice preporučamo kod pranja majicu okrenuti naopako te je prati na 40 stupnjeva.Kod peglanja također majicu okrenuti naopako.

Savjeti za kupovinu

Majice imamo u više veličina, modela i  boja, samo što svi motivi nisu dostupni u svim bojama, veličinama i modelima, iz razloga što ne paše svaki motiv bojom ili veličinom na svaku majicu. Pri kupnji majice se služite padajućim izbornikom za odabir modela, veličine i boje. Pomoć pri odabiru boje i veličine majice.  Dječje veličine kao što su 9-11 i 12-13 god. ,također su XS i XXS i mogu se naručiti i za odrasloga manje građe ili npr. curu koja želi malo užu majicu,a ne želi ženski strukirani model,nego klasičnu t-shirt majicu.Tisak na majice ide sa prednje strane,osim ako vi želite tisak na stražnju stranu,u tom slučaju nas kontaktirajte.

Reklamacije

Reklamaciju uvažavamo ukoliko je na majici vidljivo oštećenje ili je na tisku vidljiva greška.Izgled majice može odstupati od onoga u našem katalogu iz razloga što sve majice u katalogu nisu prave slike artikala nego slike napravljene za internet dućan,tako da može doć do malih odstupanja u bojama ili veličini tiska u odnosu na majicu(za veličinu tiska nas slobodno kontaktirajte). Majicu koja ispunjava uvjete za reklamaciju treba vratiti na našu adresu. Troškove slanja majice snosi kupac.Prije naruđbe pogledajte pomoć pri odabiru boje i veličine , tako da lakše odaberete pravu veličinu.