Prodaja majica sa tiskom za široke namjene,proizvodnja i veleprodaja termopreslikača za majice,majici i ostalih promo tekstilnih proizvoda


DTF - Direct To Film Digitalni TermoPreslikači


Baner DTF Preslikaci


Izrađujemo DTF Preslikače široke namjene po narudžbi za tiskare. DTF tehnologija je prilično nova na tržištu i omogućuje izradu vrhunskog preslikača bez neke posebne potrebe za grafičkom pripremom.Također olakšava izradu tiska u full coloru te pruža mogućnost izrade malih naklada preslikača u boji koji vam omogućavaju da odradite poslove koji bi inače bili zahtjevni za odradit npr. sitotiskom jer bi bili neisplativi kada se radi o manjim količinama. DTG direktni tisak na tekstil koji također radimo ispadne skuplji te zahtjeva slanje artikala na tisak dok vam DTF preslikač omogućuje da ga sami otisnete na vašoj termo preši za majice. DTF preslikače izrađujemo po narudžbi,izrada se naplaćuje po metru dužnom na kojega vam smjestimo točno ono što vi želite,dovoljno je da nam pošaljete neku image datoteku kao npr jpeg,png,pdf i slično a ostalo je na nama i nema naplate grafičke pripreme.Također u ponudi imamo katalošku prodaju preslikača za majice za sve one koji rade npr. na moru,za gift shopove,suvenirnice i ostale slične djelatnosti.

ICC Profil je nešto na što treba obratiti pažnju kod digitalnog tiska a tako i u proizvodnji DTF Termo Transfera.Kvalitetan ICC profil omogućuje da se u tisku dobiju vjerodostojne boje,da boje nakon tiska izgledaju što je sličnije moguće onima koje vidite na monitoru. O ICC profilu ovisi i debljina nanosa boje koja mora biti optimalna,jer ako je nanos boje manji može se dogoditi da preslikač nema dovoljnu pokrivnost,a ako je boje naneseno previše preslikač nakon što ga otisnete termo prešom može biti tvrđi nego što je potrebno. Ponuda DTF preslikača raste brzo,ali nemaju svi dobre ICC profile tako da pri kupnji DTF Preslikača savjetujemo da obratite pažnju prvenstveno na boje. Mi smo testiranjem došli do toga da imamo kvalitetne ICC profile tako dobijemo optimalni nanos i što je moguće realnije boje.


Sitotisak - Izrada TermoPreslikača


Baner Sitotisak Preslikaci


Termopreslikače također proizvodimo tehnikom sitotiska koja je stara tehnika koja i danas ima veliku zastupljenost na tržištu tiska široke namjene. Mi koristimo sitotisak za izradu preslikača koji su savršeni za tisak na majice i ostale slične promotekstilne proizvode. Sitotisak je savršen za veće naklade pogotovo ako je jedna ili dvije boje u pitanju jer su troškovi izrade niži tako da možete postići nižu konačnu cijenu za vaše klijente. Kontaktirajte nas ako trebate izradu termopreslikača po narudžbi ili ako trebate preslikače iz kataloga. Mi ćemo izraditi preslikač koji najbolje odgovara vašim potrebama. Za sve one koji tek razmišljaju pokrenuti posao tiska na majice neka nas slobodno kontaktiraju,mi ćemo vas savjetovati i dati potrebne informacije koji će vam pomoći pri odluci ili u početku samoga poslovanja.


Bavimo se tiskom na majice,prodajom majica sa tiskom za široke namjene,proizvodnjom i prodajom termopreslikača u maloprodaji i veleprodaji.Tu su majice koje možete izabrati iz našeg online kataloga u našoj internet trgovini,a također nas možete kontaktirati za izradu majica sa logom ili natpisom po vašem izboru,u promotivne i reklamne svrhe,za vašu tvrtku,školu, povodom nekog događaja ili jer samo vi to tako želite.Majice tiskamo po dogovoru,koju vrstu majice,koju vrstu tiska želite,preslikač ili direktni sitotisak na majice,koju vrstu boja za tisak, možemo se prilagodit vašim potrebama.Termopreslikači koje koristimo su od visokokvalitetnih boja,na visokokvalitetnom silikonskom papiru što znatno pridonosi trajnosti preslikača kao i njegovom lakšem apliciranju na majice.

Želimo vam ugodan boravak u našoj internet trgovini svijet-majice.com.

Ako imate bilo kakvih pitanja,slobodno nas kontaktirajte:

 

  • Trgovački Obrt "Barros"
  • OIB : 12061665173
  • IBAN : HR9123400091160349936
  • email : info@svijetmajice.com
  • Mob: 00385 (0)95 904 91 39